Ask me anything

chanel questionHeb je een vraag over vintage Chanel? ChanelExpert helpt je graag met antwoorden, kennis en advies. Omdat het beantwoorden van een (simpele) vraag toch vaak de nodige tijd en aandacht kost, hebben we de dienst ‘Ask me anything’ in het leven geroepen.

Expertise

De kennis en vaardigheden van ChanelExpert zijn gebaseerd op 20 jaar ervaring met het verzamelen, kopen, verkopen en bestuderen van vintage Chanel items. Dit gecombineerd met een scherp oog voor detail, specialistische materialenkennis, een grote interesse voor de geschiedenis van het merk Chanel en ontelbare uren research. Hierdoor zijn wij in staat om zeer uiteenlopende vragen te beantwoorden over items van Chanel (tassen, kleding, accessoires en sieraden), het merk Chanel, de aan- en verkoop van Chanel items en alles wat je verder maar wil weten op het gebied van Chanel.

Enkele voorbeelden van ‘Ask me anything’

Telefonisch informatie of advies inwinnen bij ChanelExpert is zeer waardevol wanneer je keuzes moet maken rond de aankoop, verkoop, reparatie of verzekering van Chanel items. Of wanneer je gewoon geïnteresseerd bent in Chanel meer kennis wilt vergaren. Hieronder enkele voorbeelden van klanten die we recent hielpen.

Dominique

Dominique kwam bij ons terecht via google. Ze had een oude beige Chanel tas met wat lelijke plekken. Ze was van plan de tas te gaan verkopen en vroeg zich af of het de moeite waard is om de tas te laten opknappen en wat daarin de mogelijkheden zijn. We hebben haar hierover geadviseerd en ook meer informatie gegeven over de tas, zoals de naam van het model, waardoor ze haar tas beter kon verkopen.

Mark

De moeder van Mark ging verhuizen naar een verzorgingstehuis. Hij wilde weten wat hij aanmoest met haar kledingkast waarin diverse kledingstukken van Chanel hingen. We bespraken met hem de verschillende mogelijkheden om deze items te verkopen. Uiteindelijk heeft Mark besloten om gebruik te maken van onze dienst ‘Hulp bij verkoop‘.

Thea

Thea mailde ons: “Ik heb een Chanel tas in bezit die ik wil verkopen. Ik weet dat de tas authentiek is, maar de authenticiteitskaart ontbreekt. Wat is ongeveer de waardevermindering, door het ontbreken hiervan?”. In een telefonisch consult hebben we dit met haar besproken en hebben we haar geadviseerd hoe ze een zo hoog mogelijke opbrengst kan realiseren, ondanks het ontbreken van de authenticiteitskaart.


Ask me anything | € 50,-

In een telefoongesprek van 30 minuten kan je vragen stellen, van gedachten wisselen en overleggen met een van de autoriteiten op het gebied van vintage Chanel in Nederland.

> Wanneer je telefonisch wilt overleggen met een Chanel expert.
> Als je vragen hebt over vintage Chanel en behoefte aan deskundig advies.

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact met ons op via het contactformulier en geef aan dat je gebruik wilt maken van de dienst ‘Ask me anything’. Hierna ontvang je van ons een email met daarin een iDEAL betaalverzoek. Het is handig als je bij de aanvraag alvast iets verteld over wat je wilt weten.

Wat krijg je?

Antwoorden op je vragen, suggesties, informatie en advies.


Veelgestelde vragen over ‘Ask me anything’

Kunnen jullie mij vertellen of mijn Chanel tas echt is?

Deze vraag beantwoorden we niet in een ‘Ask me anything’ consult. Hiervoor kan je wel van onze dienst authenticatie gebruik maken.

Kunnen jullie niet even kosteloos iets zeggen over mijn Chanel item?

Nee, helaas. Het heeft vele jaren van studie gekost om onze kennis over Chanel te vergaren. Bovendien neemt het ‘even’ beoordelen van een item of beantwoorden van een vraag in de praktijk toch meer tijd in beslag. Daarom zijn hier kosten aan verbonden.

Ik denk niet dat ik genoeg heb aan 30 minuten, kan het ook langer?

Jazeker; geef aan wat je vraag/wens is via het contactformulier en dan maken we een prijs op maat. Ook is het altijd mogelijk om het consult te verlengen of op een later tijdstip voort te zetten.

Kan je mij over de telefoon vertellen hoeveel mijn Chanel item waard is?

Nee, taxeren doen we niet in een ‘Ask me anything’ consult. Daarvoor kan je van onze dienst taxatie gebruik maken.

Al mijn vragen waren in 10 minuten beantwoord, krijg ik nu een deel van mijn geld terug?

Nee, helaas. Maar als je wilt vertellen we je nog wat meer over vintage Chanel, wij kunnen er eindeloos over praten 😉

Ik wil graag videobellen, is dat mogelijk?

Deze service bieden we alleen aan voor zakelijke klanten.

Kunnen we appen?

Nee, op dit moment bieden we dat (nog) niet aan.

Wat als jullie mijn vraag helemaal niet kunnen beantwoorden?

In dat geval krijg je je geld terug.

 


Bekijk het overzicht van onze diensten.