Hulp bij verkoop

chanel tas verkopen

Liggen er in jouw kast Chanel items die je wilt verkopen maar heb je onvoldoende tijd en/of kennis om dit zelf te doen? ChanelExpert kan je hierbij helpen of je dit zelfs volledig uit handen nemen. Wij maken professionele foto’s en de volledige advertentietekst van je Chanel item(s). Ook geven we advies over de te hanteren vraagprijs en de te verwachten opbrengst.

Waarom een Chanel tas verkopen met hulp van ChanelExpert?

ChanelExpert is zeer ervaren in het succesvol online verkopen van vintage Chanel tassen en andere items. We weten hoe we een zo hoog mogelijke opbrengst kunnen generen door het gebruik van professionele foto’s en de juiste omschrijving en details in de advertentietekst. Door onze kennis op het gebied van vintage Chanel weten wij welke items zeldzaam en gewild zijn en op welke termen gezocht wordt.


Verkoopassistentie | € 150,-

Wij maken professionele foto’s en de volledige advertentietekst van je Chanel item. Ook geven we advies over de te hanteren vraagprijs en de verwachte opbrengst. Je ontvangt de foto’s en teksten om zelf vrij te gebruiken op diverse verkoopplatforms.
In het geval dat wij constateren dat het item dat je wilt verkopen niet authentiek is laten we je dit weten en brengen we 50 euro in rekening voor de dienst Authenticatie. Het overige deel van het reeds betaalde bedrag ontvang je retour.

> Zelf je Chanel item aanbieden met een professionele advertentie.
> Vergroot je kans op een succesvolle verkoop.

Tarieven bij meerdere items:

  • Verkoopassistentie voor 3+ items: 140,- euro per item
  • Verkoopassistentie voor 10+ items: 130,- euro per item

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact met ons op via het contactformulier en geef aan dat je gebruik wilt maken van de dienst ‘Verkoopassistentie’. Vermeld in je bericht om hoeveel items het gaat. Hierna ontvang je van ons een email met daarin een iDEAL betaalverzoek.
Je kan je item(s) op eigen kosten naar ons opsturen (wij raden je aan om dit verzekerd te doen) of maak een afspraak om je item(s) bij ons te komen afgeven op onze lokatie in Utrecht. Na uiterlijk een week zenden we je item(s) op onze kosten verzekerd retour.

Wat krijg je?

Je ontvang van ons digitaal de gemaakte foto’s in hoge resolutie + de advertentietekst en een advies over de te hanteren vraagprijs.


Verkoop via onze ‘trusted seller’ accounts | € 50,- + 5%

Geef je liever het hele verkoopproces uit handen, dan kunnen wij het item voor jou te koop aanbieden op onze verkoopaccounts. Deze dienst is alleen mogelijk in combinatie met de dienst verkoopassistentie en kost 50 euro extra per item, plus 5% van de uiteindelijke netto verkoopopbrengst (dit is de opbrengst die overblijft na het betalen van eventuele commissie van het verkoopplatform). We bespreken van tevoren de te verwachten opbrengst en je eventuele minimumprijs.

> Wanneer je geen tijd hebt om je Chanel item zelf te verkopen.
> De makkelijkste manier om je tas om te zetten in euro’s.

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact met ons op via het contactformulier en geef aan dat je gebruik wilt maken van de dienst ‘Verkoopassistentie’. Vermeld in je bericht om hoeveel items het gaat en dat je gebruik wilt maken van verkoop via onze ‘trusted seller’ accounts. Hierna ontvang je van ons een email met daarin een iDEAL betaalverzoek.
Je kan je item(s) op eigen kosten naar ons opsturen (wij raden je aan om dit verzekerd te doen) of maak een afspraak om je item(s) bij ons te komen afgeven op onze lokatie in Utrecht.

Wat krijg je?

We maken professionele foto’s van je item in onze studio. Voorzien van een gedetailleerde advertentietekst plaatsen we het item op een van onze ‘trusted seller’ accounts. Ook zorgen we voor de communicatie met en verzending naar de koper.
Na verkoop van je item(s) maken we jouw deel van de verkoopopbrengst binnen 10 werkdagen per bankoverschrijving aan je over. Mocht(en) je item(s) na vier maanden nog niet zijn verkocht, dan kunnen we de periode in overleg verlengen, of sturen we je item(s) op onze kosten verzekerd retour.


Veelgestelde vragen over onze hulp bij verkoop service

Kopen jullie ook Chanel items in?

Nee, in principe niet. Mochten wij zelf interesse hebben in het item dat je wilt verkopen, dan laten we je dat weten.

Hoe snel kan ik via jullie mijn Chanel tas verkopen?

Dat hangt af van het model (is het gewild), de staat (als nieuw of beschadigd) en de minimale prijs die je ervoor wilt hebben. Wij zullen altijd proberen een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren. Het is zeker mogelijk om op verzoek je item zeer snel te verkopen maar je zal dan wellicht tevreden moeten zijn met een lagere opbrengst.

Welke items van Chanel zijn erg gewild?

Dit is niet zo makkelijk te zeggen, de ene collectie is populairder dan de andere en bepaalde kleuren zijn meer gewilder dan andere. Er zijn specifieke Chanel tassen of andere Chanel items die bijzonder geliefd en daardoor waardevol zijn. Over het algemeen kan je zeggen dat er altijd vraag is naar Chanel jasjes van tweed of bouclé en naar de classic flap bags. De prijs van een nieuwe classic flap bag wordt door Chanel ieder jaar met vele procenten verhoogt, waardoor ook de waarde van de vintage classic flap bags stijgt.

Wat gebeurt er met mijn Chanel tas totdat die verkocht is?

Alle items worden door ons bewaard op een veilige lokatie ergens in Nederland. Het is ook mogelijk om op verzoek je items zelf te bewaren.


Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. | Bekijk het overzicht van onze diensten.