Over ons

ChanelExpert biedt diensten aan rond vintage producten van het merk Chanel. Je kan bij ons terecht voor onder andere authenticatie (is mijn Chanel item echt of nep?) en taxatie. Bekijk hier het overzicht van onze diensten. ChanelExpert is in 2021 opgericht door Dagmar Lindeijer en is gevestigd in Utrecht.

Expertise

De kennis en vaardigheden van ChanelExpert zijn gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring met het handelen in en bestuderen van vintage Chanel items. Dit gecombineerd met een scherp oog voor detail, specialistische materialenkennis, een grote interesse voor de geschiedenis van het merk Chanel en ontelbare uren research. Hierdoor zijn wij in staat om Chanel kleding, tassen, accessoires en sieraden te authenticeren, dateren en taxeren.

Dagmar Lindeijer

Dagmar Lindeijer volgde diverse opleidingen op het gebied van mode. In 2012 studeerde zij cum laude af als modeontwerper aan de kunstacademie in Utrecht (HKU). Daarnaast heeft zij een coupeuse opleiding succesvol afgerond, waardoor ze ook gedegen kennis heeft van materialen en de technische kant van mode.

Dagmar Lindeijer - Chanel Expert

Haar grote liefde voor Chanel is ontstaan toen zij studeerde aan de modeacademie in Arnhem. Zowel de sprekende ontwerpen, de prachtige kwaliteit en de rijke geschiedenis van dit iconische merk hadden een enorme aantrekkingskracht op haar. Dit geldt in het bijzonder voor Chanel items uit de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw, toen Karl Lagerfeld het modehuis nieuw leven in wist te blazen.

Bekijk het profiel van Dagmar op LinkedIn. | Bekijk het profiel van ChanelExpert op LinkedIn.

Team

Dagmar Lindeijer is de inhoudelijke specialist achter ChanelExpert. Zij doet het niet alleen, maar werkt samen met een ervaren ondernemer, een webdesigner en een coach/sparringpartner. In de toekomst kan het team verder worden uitgebreid met flexibele of vaste medewerkers.

Missie & visie

Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat volledig is gespecialiseerd in vintage Chanel. Hierdoor hebben wij een hoog niveau van kennis in huis, waarmee wij onze klanten graag van dienst zijn. Ook willen wij met onze site graag inspireren en kennis delen. Zo leveren we een bijdrage aan een eerlijke re-sale markt zonder oplichting en namaakproducten. Advies of hulp nodig op het gebied van vintage Chanel? Neem contact met ons op en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen!

ChanelExpert is niet Chanel

Voor alle duidelijkheid: we willen je erop wijzen dat ChanelExpert een onafhankelijk bedrijf is dat niet gelieerd is aan Chanel SA. Ook zijn wij geen onderdeel of vertegenwoordiger van Chanel SA.