Personal shopping

Wil jij graag een bepaalde vintage Chanel tas, kledingstuk of sieraad kopen, maar heb je simpelweg niet de tijd om eindeloos het internet af te zoeken? ChanelExpert gaat voor je op pad! Ook als je nog niet precies weet wat je wil of wat goed bij je past, helpen we je met advies op maat.

De voordelen van personal shopping door ChanelExpert

Met de personal shopping service van ChanelExpert kan je jezelf veel tijd, moeite en twijfels besparen. Wij zoeken voor jou het vintage Chanel item dat je graag wil hebben, authentiek en te koop bij een betrouwbare aanbieder. ChanelExpert is goed op de hoogte van het totale online aanbod en is zeer ervaren in het beoordelen van Chanel items op basis van foto’s, zodat jij niet voor onplezierige verrassingen komt te staan.


Personal shopping | € 120,-

Op basis van jouw opdracht gaan wij voor je op zoek. Dit kan een heel specifiek item zijn of een item dat voldoet aan je wensenlijstje qua stijl, maat, kleur etc. Vooraf bespreken we je wensen en de mogelijkheden binnen je budget.

> Als je op zoek bent naar een specifiek Chanel item maar dit niet kan vinden
> Als je geen zin/tijd hebt om zelf te zoeken
> Als je je wilt laten verrassen door onze suggesties

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem contact met ons op via het contactformulier en geef aan dat je gebruik wilt maken van de dienst ‘Personal Shopping’. Hierna ontvang je van ons een email met daarin een iDEAL betaalverzoek. Vervolgens plannen we een afspraak in om (telefonisch en per mail) je wensen te bespreken.

Wat krijg je?

Je ontvangt 3 voorstellen per mail, met een link naar het desbetreffende artikel, waarna je zelf vrij bent in je keuze om wel of niet over te gaan tot aanschaf.


Bekijk het overzicht van onze diensten.