ChanelExpert Certificaat

Wil je kunnen bewijzen dat jouw Chanel item authentiek is? Vraag dan ons certificaat aan bij een authenticatie.

Chanel Expert Certificaat

Wat kan ik met het ChanelExpert Certificaat?

Met het ChanelExpert Certificaat kan je aantonen dat je vintage Chanel item authentiek is. Daarmee is het makkelijker om het item te verkopen en zal bij verkoop een hogere opbrengst gehaald kunnen worden. De taal op het certificaat is Engels, hiermee is het certificaat internationaal bruikbaar.

Certificering voor je Chanel tas of ander item

Het certificaat wordt vaak aangevraagd voor een Chanel tas. Maar ook voor je vintage Chanel sieraad, accessoire of kledingstuk kunnen we een certificaat maken.

Identificatie van je Chanel item

Het certificaat bevat informatie over je item, zoals model/type, materiaal en kleur. Daarbij geven we ook een zo precies mogelijke datering. Voor een tas betekend dit het (circa) jaar van productie, voor een jasje of ketting kunnen we vaak de precieze collectie aangeven, bijvoorbeeld ‘1994 spring/summer collectie’.

Verificatie van het certificaat

Het is bij ons mogelijk om een ChanelExpert certificaat te laten verifiëren en zo vast te stellen of het certificaat echt van ons komt en of alle gegevens op het certificaat kloppen. Elk certificaat dat wij uitgeven is voorzien van een uniek certificaatnummer waaronder het ook is opgeslagen in onze database. Neem voor verificatie van je certificaat contact met ons op via het contactformulier.


Veelgestelde vragen over het ChanelExpert Certificaat

Voor welke items kan ik een certificaat van echtheid aanvragen?

Een certificaat van echtheid wordt vaak aangevraagd voor een Chanel tas maar het is ook mogelijk om een certificaat te laten maken voor Chanel kleding, sieraden of accessoires. Een certificaat is niet mogelijk voor Chanel uniform items (kleding voor personeel van Chanel), Chanel VIP gifts en Chanel parfum of make-up.

Is dit een officieel Chanel certificaat?

Dit certificaat wordt verstrekt door ChanelExpert – een onafhankelijk bedrijf dat niet is gelieerd aan Chanel SA.

Waar is jullie kennis op gebaseerd?

Onze kennis over de producten van het merk Chanel is gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring met het verzamelen, kopen, verkopen en bestuderen van vintage Chanel items. Dit gecombineerd met een scherp oog voor detail, specialistische materialenkennis en een grote interesse in het vakmanschap en de geschiedenis van het merk Chanel. Zie over mij.

Kunnen er rechten worden ontleend aan het certificaat?

Wij geven een certificaat af naar eer en geweten en alleen als we zeker zijn van onze bevindingen. Desondanks is het niet mogelijk enige rechten te ontlenen aan het certificaat.

Hoe weet ik of een certificaat daadwerkelijk door ChanelExpert is uitgegeven?

Neem voor verificatie van je certificaat contact met ons op via het contactformulier. Stuur het certificaatnummer mee en wij controleren of het certificaat in onze database staat.


Bekijk het overzicht van onze diensten.