Overzicht van onze diensten

Bij ChanelExpert zetten we onze kennis en expertise op het gebied van vintage Chanel graag in om onze klanten te helpen. Zie hieronder een overzicht van onze diensten voor particulieren en ons aanbod voor bedrijven.

Diensten voor particulieren

Authenticatie – Chanel laten controleren op echtheid

Heb je twijfels over de echtheid van een Chanel item dat je bezit of wilt gaan aanschaffen? ChanelExpert geeft je zekerheid! Bekijk onze verschillende authenticatie diensten.

Authenticatie


Taxatie

Wil je weten wat de huidige waarde van je vintage Chanel item is of een reële vraagprijs? Laat je item dan bij ChanelExpert taxeren. Lees meer over onze diverse taxatie diensten.

Taxatie


ChanelExpert Certificaat

Als aanvulling op onze authenticatie en taxatie diensten is het mogelijk om door ons een Certificaat van Echtheid te laten maken.

Certificaat


Personal shopping

Wil jij een bepaalde vintage Chanel tas, kledingstuk of sieraad, maar heb je geen tijd om er zelf naar te zoeken? ChanelExpert gaat voor je op pad!

Personal shopping


Hulp bij verkoop

Wil je een Chanel item verkopen, maar heb je onvoldoende tijd of kennis om dit zelf te doen? Wij kunnen je hierbij helpen of je dit volledig uit handen nemen.

Hulp bij verkoop


Ask me anything

Heb je een vraag over (vintage) Chanel? In een telefoongesprek kan je vragen stellen aan een van de autoriteiten op het gebied van vintage Chanel in Nederland.

Ask me anything

ChanelExpert diensten voor bedrijven

Diensten voor bedrijven

Bent u op zoek naar een partner met expertise op het gebied van vintage Chanel tassen, sieraden, accessoires of kleding? Met onze specialistische kennis kunnen we u helpen op het gebied van bijvoorbeeld verzekering, veiling of collectiebeheer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of offerte! We helpen u graag met de volgende diensten:

Authenticatie

U wilt weten of een (partij) Chanel item(s) authentiek is? ChanelExpert kan het u vertellen! Wij zijn de enige authenticatie service in Nederland, die volledig gespecialiseerd is in het merk Chanel. U kunt bij ons terecht voor het laten controleren op echtheid van vintage Chanel tassen, sieraden, accessoires en kleding. Onze deskundigheid ligt met name bij vintage Chanel items van voor 2010.

Taxatie

Heeft u iemand nodig om de waarde te bepalen van vintage Chanel items? Bijvoorbeeld voor een veiling, voor de verzekering of van door justitie in beslag genomen goederen? Wij maken een taxatie rapport van uw Chanel item(s) met daarin een foto, omschrijving en natuurlijk de waarde. Wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Inventariseren & catalogiseren

U heeft een grote collectie of partij Chanel items en wilt een overzicht met alle informatie? Naast authenticeren en taxeren kunnen wij u ook meer informatie geven over de items. Zo kunnen wij de items dateren, een omschrijving geven van modeltype en materiaal en adviseren bij verkoop.
Wij digitaliseren de collectie waarbij elk item wordt gefotografeerd, beschreven en gecontroleerd op defecten. Met het eindresultaat kunt u de items makkelijk verzekeren, veilen of verkopen. Desgewenst voorzien we de items van een label met informatie.

Fraudepreventie

Fraude met luxe merkproducten is een steeds groter wordend probleem voor winkels en webwinkels. ChanelExpert heeft niet alleen verstand van het merk Chanel maar ook van de luxe (resale)markt in het algemeen. Wij kunnen u adviseren op het gebied van fraudepreventie. We bekijken uw situatie en geven advies op maat om de risico’s in te dammen.

Styling – Verhuur – Uitleen

Heeft u Chanel items nodig voor styling of een tentoonstelling? Denk hierbij aan het samenstellen van een expositie, fashion items leveren voor een tentoonstelling of het huren van Chanel items voor een film, videoclip of fotoshoot. Wij kunnen met u meedenken en beschikken over een ruime collectie vintage Chanel. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Overige diensten

Naast de hierboven genoemde diensten zijn wij ook te benaderen voor andere zaken op het gebied van vintage Chanel. Bijvoorbeeld het schrijven of redigeren van een artikel of het geven van een workshop. Of misschien heeft u voor iets heel anders iemand nodig met veel kennis van het merk Chanel. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.