Overzicht van onze diensten

Bij ChanelExpert zetten we onze kennis en expertise op het gebied van vintage Chanel graag in om onze klanten te helpen. Je kan bij ons terecht voor authenticatie, taxatie, advies en meer op het gebied van vintage Chanel tassen, kleding, accessoires en sieraden. Zie hieronder een overzicht van onze diensten voor particulieren en ons aanbod voor bedrijven.

Diensten voor particulieren

Authenticatie – Chanel laten controleren op echtheid

Met de toenemende populariteit van het merk Chanel wordt er helaas ook steeds meer nep en namaak Chanel aangeboden. Ook vintage Chanel items worden (steeds overtuigender) nagemaakt. Heb je twijfels over de echtheid van een Chanel item dat je bezit of wilt gaan aanschaffen? ChanelExpert geeft je zekerheid! Lees hier alles over onze verschillende Authenticatie diensten.

Taxatie

Het is mogelijk om je vintage Chanel item bij ons te laten taxeren, wij vertellen je wat de huidige waarde is. Je kunt deze informatie gebruiken voor verzekeringsdoeleinden, bij de verdeling van een erfenis of als je het item te koop gaat aanbieden en wilt weten wat een reële vraagprijs is. Lees meer over onze verschillende Taxatie diensten.

ChanelExpert Certificaat

Als aanvulling op onze authenticatie en taxatie diensten en het mogelijk om door ons een Certificaat van Echtheid te laten maken. Met het certificaat kan je aantonen dat je item authentiek is, waardoor bij verkoop een hogere opbrengst gerealiseerd kan worden. Lees alles over het ChanelExpert Certificaat.

Personal shopping

Wil jij graag een bepaalde vintage Chanel tas, kledingstuk of sieraad kopen, maar heb je simpelweg niet de tijd om eindeloos het internet af te zoeken? ChanelExpert gaat voor je op pad! Ook als je nog niet precies weet wat je wil of wat goed bij je past, helpen we je met advies op maat. Lees meer over onze dienst Personal shopping.

Hulp bij verkoop

Liggen er in jouw kast Chanel items die je wilt verkopen maar heb je onvoldoende tijd en/of kennis om dit zelf te doen? ChanelExpert kan je hierbij helpen of je dit volledig uit handen nemen. Wij maken professionele foto’s en de volledige advertentietekst van je Chanel item. Ook geven we advies over de te hanteren vraagprijs en de verwachte opbrengst. Lees meer over Hulp bij verkoop.

Ask me anything!

Wil jij meer weten over een Chanel item dat je bezit, of over het merk Chanel in het algemeen? Kom langs met je Chanel item en ik beantwoord al je vragen! Deze dienst is ook mogelijk op afstand via Skype, Zoom of Jitsi. Een half uur kennis delen kost 50 euro. Neem voor meer informatie over deze dienst contact met ons op.

ChanelExpert diensten voor bedrijven

Diensten voor bedrijven

Bent u op zoek naar een partner met expertise op het gebied van vintage Chanel tassen, sieraden, accessoires of kleding? Met onze specialistische kennis kunnen we u helpen op het gebied van bijvoorbeeld verzekering, veiling of collectiebeheer. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of offerte! We helpen u graag met de volgende diensten:

Authenticatie

U wilt weten of een (partij) Chanel item(s) authentiek is? ChanelExpert kan het u vertellen! Wij zijn de enige authenticatie service in Nederland, die volledig gespecialiseerd is in het merk Chanel. U kunt bij ons terecht voor het laten controleren op echtheid van vintage Chanel tassen, sieraden, accessoires en kleding. Onze deskundigheid ligt met name bij vintage Chanel items van voor 2010.

Taxatie

Heeft u iemand nodig om de waarde te bepalen van vintage Chanel items? Bijvoorbeeld voor een veiling, voor de verzekering of van door justitie in beslag genomen goederen? Wij maken een taxatie rapport van uw Chanel item(s) met daarin een foto, omschrijving en natuurlijk de waarde. Wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Inventariseren & catalogiseren

U heeft een grote collectie of partij Chanel items en wilt een overzicht met alle informatie? Naast authenticeren en taxeren kunnen wij u ook meer informatie geven over de items. Zo kunnen wij de items dateren, een omschrijving geven van modeltype en materiaal en adviseren bij verkoop.
Wij digitaliseren de collectie waarbij elk item wordt gefotografeerd, beschreven en gecontroleerd op defecten. Met het eindresultaat kunt u de items makkelijk verzekeren, veilen of verkopen. Desgewenst voorzien we de items van een label met informatie.

Fraudepreventie

Fraude met luxe merkproducten is een steeds groter wordend probleem voor winkels en webwinkels. ChanelExpert heeft niet alleen verstand van het merk Chanel maar ook van de luxe (resale)markt in het algemeen. Wij kunnen u adviseren op het gebied van fraudepreventie. We bekijken uw situatie en geven advies op maat om de risico’s in te dammen.

Styling – Verhuur – Uitleen

Heeft u Chanel items nodig voor styling of een tentoonstelling? Denk hierbij aan het samenstellen van een expositie, fashion items leveren voor een tentoonstelling of het huren van Chanel items voor een film, videoclip of fotoshoot. Wij kunnen met u meedenken en beschikken over een ruime collectie vintage Chanel. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Overige diensten

Naast de hierboven genoemde diensten zijn wij ook te benaderen voor andere zaken op het gebied van vintage Chanel. Bijvoorbeeld het schrijven of redigeren van een artikel of het geven van een workshop. Of misschien heeft u voor iets heel anders iemand nodig met veel kennis van het merk Chanel. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.